Popis
Rajčata pro tento výrobek jsou pěstována v italské provincii Apulia.
Pasírovaná rajčata jsou královnou konzervovaných rajčat. Jsou sladká, červená a krémová, ideální pro přípravu tradičních omáček a vhodná pro různé druhy pokrmů.
Složení:
BIO rajčata (99%), sůl
Skladování:
Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě, mimo slunce. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte nejpozději do 3 dnů.
BIO certifikace:
Kontrolní orgán autorizovaný mipaaf IT-BIO-004. N. 26907
Výrobce:
BioOrto Soc. Coop. Agr., Loc. Posta dei Colli, 71011 Apricena (FG), IT
O značce BioOrto:
Nic nedokáže lépe popsat příběh BioOrto lépe než naše výrobky. Jsou tak zdravé a plné života, stejně jako naše rodina.
Pozemky získané v průběhu času rodinou Passalacqua mají klimatické podmínky, které jsou naprosto ideální pro zeleninu a ovoce pěstované na našich polích. Země na úpatí národního parku Gargano je dobře provzdušněná a zavlažovaná minerální vodou, která stéká po svazích hory Gargano a obohacuje půdu bez stagnace. Středně strukturovaná půda je vystavena dobře naplánovanému a nepříliš náročnému zemědělství s dobře rozmístěnou rotací, díky níž je vždy vhodná pro produkci kvalitní zeleniny a ovoce v požadovaném množství. Tyto speciální podmínky umožnily společnosti zahájit poprvé v Daunianských Apeninách rozsáhlou produkci zeleniny, dosaženou výhradně v terénu, zajišťující dostupnost každého produktu v jeho sezóně, což je vlastnost, která je jednou ze silných stránek produkce BioOrto.
Hmotnost | 0.9 kg |
Energická hodnota na 100g | 93 Kj/22 kcal |
Tuky | <0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 3,0 g |
z toho cukry | 3,0 g |
Vláknina | 1,5 g |
Bílkoviny | 1,3 g |
Sůl | 0,72 g |
Lycopen | 24 mg |