Popis
Červená pečeť je balzamikový ocet z Modeny obsahující významné procento hroznového moštu, které umožňuje vyhnout se použití karamelu.
Ideální ke kombinaci s:
vařená nebo syrová zeleninou, vařeným masem, marinovaným masem nebo rybami
Složení:
vinný ocet, zahuštěný hroznový mošt
Skladování:
skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroje světla a tepla
Výrobce:
Acetaia Cazzola e Fiorini s.r.l., via Nazionale per Carpi Nord 1581, 41123 Ganaceto (MO), IT
O značce iSolai:
I Solai di San Giorgio se zrodil z emiliánských rodin spojených s jejich zemí, tradice a vášně pro vynikající potravinářské výrobky.
Na základě těchto hodnot iSolai hrdě vyrábí balzamikový ocet z Modeny CHZO (chráněné zeměpisné označení), balzamikové krémy, koření a vinné octy.
Společnost iSolai se nachází v Ganacetu, pár minut od Modeny, v „srdci“ balzamikového octa. San Giorgio je patronem našeho městečka, kde se v podkrovích (Solai) starodávných domů modenských rodin uchovávaly drahé sudy s balzamikovým octem. Proto vznikla myšlenka rozvoje značky: I Solai di San Giorgio. Od založení se společnost snaží pokračovat v jejím podnikání s respektem k tradici a s mentalitou připravenou přijímat nové výzvy neustále se vyvíjejícího trhu.
Hmotnost | 0.5 kg |
Energická hodnota na 100g | 388 KJ/92,7 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 23,2 g |
z toho cukry | 22,0 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0,0 g |