Popis
Tradiční balzamikový ocet z Modeny PDO se získává z vařeného hroznového moštu, vyzrávaného pomalou acetifikací získanou přirozenou fermentací a postupnou koncentrací dlouhým stárnutím.
Ideální ke kombinaci s:
saláty a vařenou nebo syrovou zeleninou, vařenými nebo grilovanými rybami, vařeným masem, stárnoucími sýry, ovocem a dezerty
Jen pro zajímavost: Hustota vody je 1,00 a hustota medu 1,42. „Velmi husté“ produkty mají tendenci během zimy krystalizovat v sudech kvůli vysokému obsahu cukru, pokud jsou udržovány na nízké teplotě.
Složení:
vinný ocet, zahuštěný hroznový mošt
Skladování:
skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroje světla a tepla
Výrobce:
Acetaia Cazzola e Fiorini s.r.l., via Nazionale per Carpi Nord 1581, 41123 Ganaceto (MO), IT
O značce iSolai:
I Solai di San Giorgio se zrodil z emiliánských rodin spojených s jejich zemí, tradice a vášně pro vynikající potravinářské výrobky.
Na základě těchto hodnot iSolai hrdě vyrábí balzamikový ocet z Modeny CHZO (chráněné zeměpisné označení), balzamikové krémy, koření a vinné octy.
Společnost iSolai se nachází v Ganacetu, pár minut od Modeny, v „srdci“ balzamikového octa. San Giorgio je patronem našeho městečka, kde se v podkrovích (Solai) starodávných domů modenských rodin uchovávaly drahé sudy s balzamikovým octem. Proto vznikla myšlenka rozvoje značky: I Solai di San Giorgio. Od založení se společnost snaží pokračovat v jejím podnikání s respektem k tradici a s mentalitou připravenou přijímat nové výzvy neustále se vyvíjejícího trhu.
Hmotnost | 0.1 kg |
Energická hodnota na 100g | 1441 KJ/339 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 84,0 g |
z toho cukry | 78,0 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0,1 g |